Met de fiets door de Famenne!

Het Pays de Famenne ontdekken, is een verhaal van passie, plezier en verwondering. Want het prachtige Ardense woud ende door kronkelende rivieren als de Ourthe en de Lesse geboetseerde landschappen zorgen altijd voor een onvergetelijke belevenis! Het gedroomde middel om een duik te nemen in dit natuurlijk erfgoed, maar ook in deze pittoreske landschappen? De fiets, om de tijd te nemen en tegelijk maximaal mobiel te blijven!

 

Een netwerk op maat voor mountainbikes

Famenne à Vélo, dat is 350 kilometer groene en onderling verbonden fietspaden op het grondgebied van zes gemeenten: Durbuy, Hotton, Marche-en-FamenneNassogneRochefort en Somme-Leuze. De allerbeste oplossing om uw heel persoonlijke tocht uit te stippelen, helemaal zoals u zelf wil en kan. Met het oog op een maximale flexibiliteit tijdens de tocht, zijn deze routes bewegwijzerd met knooppunten. U kunt dus moeiteloos uw fietstocht of zelfs wandeltocht aanpassen,dankzij dit uitgekiende systeem met nummers en pijlen.

 

In het hart van alles

Dit groene netwerk voor tochten op twee wielen verbindt de verschillende RAVeL-routes van de streek met elkaar. Beter nog: het is aangelegd rond een aantal stations, zodat u uw uitstap erg makkelijk kunt programmeren en ook de regio onderweg kunt ontdekken. En het is nog niet alles: een aantal thematische tochten geven een heel andere, aparte kijk op het Pays de Famenne!

Om al onze thematochten te zien, klik op de interactieve kaart!